I forbindelse med Pinse holder vi lukket mandag den 20. maj

Gør hverdagen smartere med NIU

Hos Au2hjul reparerer og servicerer vi alle bilmærker – uanset model og årgang

NIU er brandet du skal holde øje med, hvis du leder efter smarte og innovative el scootere og el løbehjul, der forener hurtig transport med køreglæde, der giver dig et forspring i den urbane jungle.

Kinesiske NIU har specialiseret sig i at designe og fremstille to-hjulede køretøjer, der omfavner storbyens mange fordele og udfordringer i innovative og smarte designs. NIU tilbyder dig grønnere alternativer til den traditionelle transport, som gør dig uafhængig af alt fra offentlig transport til storbyens fraværende parkeringsmuligheder.

NIU sælger flere forskellige to-hjulede køretøjer – herunder el-scootere og el-løbehjul, der med høj ydeevne og driftsikker performance har udmærket sig som verdens førende indenfor netop deres felt.

NIUs el-scooter NQi sport er således verdens mest solgte el-scooter, men også deres andre modeller har taget verden med storm. I Danmark har el-scooteren MQi+ Sport fået en varm velkomst. ligeledes har løbehjulet KQi3 givet konkurrenterne kamp til stregen på performance, kvalitet og pris. 

På niu-danmark.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

NIU importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Au2hjul. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

NIU el-scooter – en verden til forskel

NIU el-scootere er i en klasse for sig, og det er intet under, at de siden 2014 er solgt i mere end 48 lande, med mere end 1 million køretøjer som årligt ruller af samlebåndet. Udover MQi+sport og NQi sport producerer NIU en perlerække af forskellige el-scootere, der hver og én fornyer den to-hjulede transport.

NIU introducerer med deres forskellige modeller en mobil batteriteknologi, der giver dig frihed til at oplade din scooters udtagelige letvægtsbatteri, med Panasonic celler, hvor det passer dig. Tyske Bosch har leveret motoren til de forskellige scooter-modeller, og det sikrer dig en pålidelig elmotor uden støj med høj ydeevne, der udledningsfrit og bæredygtigt lader dig komme frem overalt.

Der er virkelig en verden til forskel mellem en NIU el-scooter og konventionelle scootere, hvilket blot understreges af nedenstående.

Har du brug for hjælp til at finde ud af hvilken el-scooter der passer bedst til dit behov, kan du læse disse 7 tips til at vælge den bedste elektriske scooter.

Mobilitet og fleksibilitet med NIU elløbehjul

Det er ikke kun indenfor el-scootere, at NIU har gjort sig bemærket med et både innovativt og smart design, der tilbyder to-hjulet mobilitet og fleksibilitet i din hverdag. NIU har med sin serie af el-løbehjul også tiltalt et segment af brugere, der ønsker smidig og nem transport, du kan tage med dig overalt. NIU’s model KQi3 er en seriøs udfordrer til verdens mest solgte el-løbehjul.

Med et el-løbehjul fra NIU kan du nemlig nemt navigere gennem byens forhindringer og hurtigt komme fra A til B uden at sidde fast i lange køer eller vente forgæves på bussen. Og der er flere gode grunde til at vælge et el-løbehjul fra NIU til din daglige transport. Her får du nemlig et benzinfrit og miljøvenligt alternativ til en lang række af storbyens konventionelle transportmuligheder, ligesom du ikke skal bekymre dig om parkering – du kan blot lade dit løbehjul stå eller tage det med dig. Og der er ingen grund til at bekymre dig så meget om tyveriforsøg. NIU E-scooter-appen, som kan downloades hos både google play og app store giver dig nemlig mulighed for at låse dit løbehjul, styre din hastighed, justere motorbremsen og meget andet.

Løbehjulene er endvidere alle udstyrede med kraftfulde og langtidsholdbare lithiumbatterier, der kan oplades i enhver stikkontakt, og så kan et løbehjul fra NIU fragte dig op til 50 km. på bare en enkelt opladning og opnå en hastighed på op til 25 km. i timen alt afhængigt modellen. Et NIU løbehjul garanterer dig endvidere med sit bredere styr, trinbræt og hjul og sin halo forlygte, dual-drive skivebremser og en mekanisk klokke et mere sikkert alternativ til andre løbehjul, når du fragter dig rundt i byens trafik.

Oplev en større mobilitet, fleksibilitet og frihed med et af de mange forskellige el-løbehjul fra NIU.

Online 24/7 med NIU app

Form møder funktion i NIUs mange forskellige scootermodeller, der med en designfilosofi ud over det sædvanlige har høstet flere internationale designpriser. NIU giver gennem digital instrumentering det fulde overblik, ligesom det elektroniske bremsesystem (EBS) giver dig mulighed for at foretage smartere opbremsninger, der opsamler og forlænger din scooters rækkevidde med op til 6%. Scooterens integrerede USB-ladeport giver dig mulighed for at oplade til telefon eller andre devices mens du er på farten. Desuden har du mulighed for at forbinde din el-scooter med din smartphone, og åbner hermed en verden af smarte og nyttige features.

Du kan nemlig ved hjælp af NIU E-scooter-appen, som kan downloades i både app store og google play forbinde din scooter med din smartphone. Når du først har fået installeret din NIU E-scooter-app får du tilgang til flere forskellige smarte og praktiske funktioner, der enkelt og gnidningsfrit letter din hverdag. Du får eksempelvis notifikationer, når dit NIU batteri er fuldt opladet, du modtager også påmindelser om servicetjek, ligesom du eksempelvis også kan se kørestatistikker for dit køretøj. En anden virkelig smart feature er 24-7 GPS-sporing, samt en alarmfunktion, der registrerer uautoriserede bevægelser på dit NIU-køretøj. Således kan du ved hjælp af NIU-appen tilgå et kort, hvor du i realtid kan se, hvor din scooter befinder sig, og om den er i bevægelse. Du kan derfor nemt finde ud af, om dit køretøj er ved at blive stjålet eller det eksempelvis er væltet. Dit køretøjs integrerede alarm vil i begge tilfælde gå i gang, det vil sige at køretøjets horn og lygter aktiveres, hvilket naturligvis gør et tyveriforsøg vanskeligere at udføre.

– Som en bonus, kan du spærre både motor og batteri via NIU supporten i NIU E-scooter app’en, HVIS tyen lykkes med at stjæle din knallert. Herved vil motoren forblive låst, og batteriet vil ikke kunne bruges – hverken i den stjålne scooter, eller som hælervare i andre NIU scootere, da de via telenettet har en blacklist, hvorpå det stjålne batteri vil fremgå.

Lad smart og innovativ teknologi forene sig med sublim køreglæde og stilsikkert design, når du udforsker byen på din NIU el-scooter.

Bestil prøvetur i dag!

Udfyld formularen for bestilling af prøvetur, så kontakter vi dig hurtigst muligt for aftale om tidspunkt.
Du er også velkommen til at ringe til os, på telefon 86 44 00 44

Åbningstider

Julen 2023

den 23. dec
den 24. dec
den 25. dec
den 26. dec
den 27. dec
den 28. dec
den 29. dec
den 30. dec
den 31. dec
den 01. dec

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
07.30 – 17.00
07.30 – 17.00
07.30 – 14.00
Lukket
Lukket
Lukket

Åbningstider i påsen

Kun gældende for salgsafdelingen

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 13:00
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris