I forbindelse med Pinse holder vi lukket mandag den 20. maj

Værksted

Hos Au2hjul reparerer og servicerer vi alle bilmærker – uanset model og årgang.

Hos Au2hjul er vi eksperter i reparationer og service for alle bilmærker – uanset model og årgang. Har det hjul eller motor? Så kan vi tage os af det. Vi reparerer alt der kommer ind af døren, hvad end det er diesel-, benzin-, hybrid- eller elbiler, motorcykler, scootere eller både. Vores team består af dygtige og erfarne mekanikere, der altid gør alt hvad de kan for at sikre, at du kan køre tilfreds herfra med et smil på læben. Vi yder 3 års garanti på udskiftede reservedele.

Au2hjul er også dit lokale rudecenter, hvor vi tager hånd om stenslag og rudereparationer. Vi udfører forsikringsskader på ruder og vinduer, uden at det påvirker din fabriksgaranti. Ring til os for et billigt og uforpligtende tilbud.

Timepriser autoværksted:

 

Personvogn: 660,- DKK. inkl. moms

Vi tilbyder følgende services

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 86 44 00 44 eller skriv til os herunder

100% Autotjek

100% Autotjek er et landsdækkende netværk på over 190 frie og certificerede bilforhandlere. Alle forhandlere lever op til en række særlige krav for at være en del af netværket.

100% Autotjek kan anses som et kvalitetsstempel inden for autobranchen, da samarbejdet er skabt for at skabe tryghed. Hos Au2hjul i Randers er vi en del af 100% Autotjek, da vi ønsker at øge din sikkerhed og tryghed som kunde hos os.

Dansk Bilbrancheråd

Hos Au2hjul er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Organisationen består af medlemmer, som typisk er små eller mellemstore virksomheder med få ansatte, men tæller også større virksomheder og kæder.

Fælles for medlemmerne er, at de er professionelle fagfolk, som leverer kvalitetsarbejde. Det er derfor din garanti og tryghed for, at du handler med en professionel og troværdig bilforhandler. Du kan derfor være helt tryg ved at købe din næste bil hos os.

Åbningstider

Julen 2023

den 23. dec
den 24. dec
den 25. dec
den 26. dec
den 27. dec
den 28. dec
den 29. dec
den 30. dec
den 31. dec
den 01. dec

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
07.30 – 17.00
07.30 – 17.00
07.30 – 14.00
Lukket
Lukket
Lukket

Åbningstider i påsen

Kun gældende for salgsafdelingen

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 13:00
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris