I forbindelse med Pinse holder vi lukket mandag den 20. maj

Undervognsbehandling af din bil

Au2hjul er også dit lokale Tectyl Center i Randers

Klimaforholdene i Danmark kan være hårde for vores køretøjer særligt i vinterhalvåret, hvor brugen af salt på vejene kan forårsage rust i din bil. Derfor er undervognsbehandling af din bil en vigtig investering.

Ved at få din bil behandlet med undervognsbehandling, beskytter du undervognen mod rust, salt og andre elementer, der kan skade bilen. Dette kan forlænge bilens levetid og spare dig for dyre reparationer i fremtiden. 

Hos Au2hjul er vi eksperter i undervognsbehandling af biler og forstår vigtigheden af at beskytte din bil og investere i dens vedligeholdelse. Vi tilbyder professionel undervognsbehandling med Tectyl produkter, som er specielt designet til at beskytte bilens undervogn mod rust. Vores team af erfarne mekanikere vil sørge for at behandle din bil grundigt og sikre en effektiv beskyttelse.

Priser

behandling1or

Kompletbehandling til alle biler

Døre, stolper og vanger får indvendigt en tynd rustbeskyttelse med en høj indtrængningsevne. Vognbunden får et tyndt lag rustbeskyttelsesprodukt, hvorpå der påføres et tykt slidlag.

Priser fra
DKK 4.230,00
behandling2or

Miljøbehandling til nye og nyere biler

Miljøbehandling er helt uden opløsningsmidler og derfor lugt- og drypfri. Alle hulrum behandles med rustbeskyttelse med høj indtrængningsevne. Vognbunden behandles med et særdeles slidstærkt slidlag. *Denne behandling tilbydes kun på udvalgte centre.

Priser fra
DKK 4.720,00
behandling3or

Støjdæmpning til nyere biler og kassevogne

Tectyl støjdæmpning er baseret på miljøvenlige produkter og kan reducere støjniveauet i bilens kabine med op til 3,76 dB svarende til ca. 50%. Tectyl støjdæmpning kan købes som enkeltbehandling eller som tillæg til din Tectyl behandling. Der kan opnås rabat ved samtidig booking af rustbehandling.

Priser fra
DKK 2.475,00

Book en undervognsbehandling

Sikre din bil En længere levetid på bilen At bilen lettere går gennem synet Færre ærgelser Mere værdi ved salg

Vi yder garanti op til 30 år. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os (varevogne og gulpladebiler dog maks. 12 år). Book din næste tid allerede i dag. Klik på knappen herunder, hvorefter du ser vores online bookingsystem. Du skal bare udfylde informationerne og booke din ønskede tid.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 86 44 00 44 eller skriv til os herunder

100% Autotjek

100% Autotjek er et landsdækkende netværk på over 190 frie og certificerede bilforhandlere. Alle forhandlere lever op til en række særlige krav for at være en del af netværket.

100% Autotjek kan anses som et kvalitetsstempel inden for autobranchen, da samarbejdet er skabt for at skabe tryghed. Hos Au2hjul i Randers er vi en del af 100% Autotjek, da vi ønsker at øge din sikkerhed og tryghed som kunde hos os.

Dansk Bilbrancheråd

Hos Au2hjul er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Organisationen består af medlemmer, som typisk er små eller mellemstore virksomheder med få ansatte, men tæller også større virksomheder og kæder.

Fælles for medlemmerne er, at de er professionelle fagfolk, som leverer kvalitetsarbejde. Det er derfor din garanti og tryghed for, at du handler med en professionel og troværdig bilforhandler. Du kan derfor være helt tryg ved at købe din næste bil hos os.

Åbningstider

Julen 2023

den 23. dec
den 24. dec
den 25. dec
den 26. dec
den 27. dec
den 28. dec
den 29. dec
den 30. dec
den 31. dec
den 01. dec

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
07.30 – 17.00
07.30 – 17.00
07.30 – 14.00
Lukket
Lukket
Lukket

Åbningstider i påsen

Kun gældende for salgsafdelingen

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 13:00
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris