Au2hjul er også dit lokale Tectyl Center i Randers

Klimaforholdene i Danmark er hårde for vores biler. Det store saltforbrug på de danske veje i vinterhalvåret er optimalt for rust i bilerne. Undervognsbehandling af din bil er derfor en vigtig investering, hvis du ønsker at forlænge bilens levetid.

Herunder kan du kort læse om vores services. Derudover har vi gjort det nemt for dig, så du kan booke tid i vores online kalender Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os via: kontakt@au2hjul.dk eller tlf. 8644 0044.

Priser

  • Priserne afhænger af bilmodel, behandlingstype og om der vælges garantiordning.
  • Find prisen på lige netop din bil i vores online booking system.
  • Du er altid velkommen til at kontakte os for at få information om din bil.

Kompletbehandling til alle biler

Døre, stolper og vanger får indvendigt en tynd rustbeskyttelse med en høj indtrængningsevne. Vognbunden får et tyndt lag rustbeskyttelsesprodukt, hvorpå der påføres et tykt slidlag.

Priser fra:

DKK 3.336,00

Miljøbehandling til nye og nyere biler

Miljøbehandling er helt uden opløsningsmidler og derfor lugt- og drypfri. Alle hulrum behandles med rustbeskyttelse med høj indtrængningsevne. Vognbunden behandles med et særdeles slidstærkt slidlag. *Denne behandling tilbydes kun på udvalgte centre.

Priser fra:

DKK. 3.807,00

Støjdæmpning til nyere biler og kassevogne

Tectyl støjdæmpning er baseret på miljøvenlige produkter og kan reducere støjniveauet i bilens kabine med op til 3,76 dB svarende til ca. 50%. Tectyl støjdæmpning kan købes som enkeltbehandling eller som tillæg til din Tectyl behandling. Der kan opnås rabat ved samtidig booking af rustbehandling.

Priser fra:

DKK. 1.325,00

Book tid til din næste undervognsbehandling og sikre din bil

  • En længere levetid på bilen
  • At bilen lettere går gennem synet
  • Færre ærgelser
  • Mere værdi ved salg

Vi yder garanti op til 30 år. Du skal blot sørge for, at din bil behandles hvert andet år hos os (varevogne og gulpladebiler dog maks. 12 år). Book din næste tid allerede i dag. Klik på knappen herunder, hvorefter du ser vores online bookingsystem. Du skal bare udfylde informationerne og booke din ønskede tid.

Skriv eller ring allerede idag!

Hos Au2hjul tager vi ordentlig hånd om din bil og/ eller MC. Vi glæder os til at se dig på værkstedet.

Tid til service?

Er det tid til at din bil skal til service eller eftersyn?

Så lad Au2hjul hjælpe dig. Kontakt os på: kontakt@au2hjul.dk eller ring på telefon: 8644 0044.

Vi ser frem til at høre fra dig

}

Åbningstider

Værksted:
Mandag – Torsdag    07:30 – 16:00
Fredag    07:30 – 15:00
Weekend   Lukket

Salg:
Mandag – Torsdag   07:30 – 17.00
Fredag   07:30 – 16:00
Weekend   Lukket

Kontakt

Au2hjul.dk v/ Erik Ølgaard Christensen
Østre Boulevard 22
8930 Randers NØ

Tlf.: 86 44 00 44
kontakt@au2hjul.dk

CVR: 33769075

Gode råd og tips fra Au2hjul

Vi er altid klar med gode råd og tips til, hvad du skal være opmærksom på når det gælder din bil, motorcykel og generel vedligeholdelse.
Der kommer jævnligt nye blogs på vores side og deler dem naturligvis ud på vores facebook – så husk at synes godt og følg os.
Så du altid er opdateret

Advarselslampe lyser

Advarselslampe lyser

Åhh nej, lampen lyser – hvad nu? Au2hjul.dk giver dig et overblik herunder Gode råd og tips Åhh nej, lampen lyser – hvad nu?   Vi får mange henvendelser fra bilejere, hvor en af bilens advarselslamper i kontrolpanelet lyser. Det bedste du kan gøre i denne...

Vask af vinterhjul

Vask af vinterhjul

Få vasket vinter”fusserne” Inden de gemmes væk til næste sæson Gode råd og tips Au2hjul tilbyder vask af dine vinterhjul   Når der skal skiftes fra vinter- til sommerhjul, er det en god idé at få vasket dine vinterhjul inden at du gemmer dem væk. Ud over at gøre...

Husk sommerdæk

Husk sommerdæk

Husk sommerdæk Har du sommerdæk fra sidste år? Så dette forårstip bestemt noget for dig! Gode råd og tips Au2hjul sætter fokus på sommerdæk   Dækservice i Østjylland Når sne og slud igen bliver erstattet af lunere vejr, solskin og varmere veje, er det tid til...

En del af
Autopartner

Som en del af AutoPartner-kæden er vi løbende på kurser og efteruddannelse. Det er vigtigt for os, at være på forkant med den nyeste teknologi.

Dansk
Bilbrancheråd

Dansk Bilbrancheråd er brancheorganisation for autoværksteder i Danmark, og er med knap 2.000 værkstedsmedlemmer branchens største interesseorganisation.

Au2hjul.dk v/ Erik Ølgaard Christensen

Østre Boulevard 22 8930 Randers NØ Tlf.: 86 44 00 44 kontakt@au2hjul.dk

Vi er altid klar til at hjælpe.

Hos Au2hjul kan du altid forvente god, solid rådgivning. Hvad enten du har udfordringer med din bil, eller du har brug for, at få gjort din motorcykel sæsonklar, så er vi klar til at give dig den bedst mulige vejledning.

Husk at hos Au2hjul har vi løbende gode tilbud på dæk, tilbehør og meget andet, så ring: 8644 0044 eller brug boksen til højre, for at sende os en besked direkte her fra hjemmesiden

3 + 2 =