I forbindelse med Pinse holder vi lukket mandag den 20. maj

Reparation og service af Motorcykler

Hos Au2hjul er vi eksperter i reparation og vedligeholdelse af motorcykler. Vi sætter en stor ære i at levere høj kvalitet og service til vores kunder, og går hverken på kompromis med vores kvalitet eller service. Vi har mange års indenfor branchen – og hos os er ingen opgaver for store eller for små. Vi giver altid 110% for at sikre, at din motorcykel er i topform.

Vi har et team af erfarne og dygtige mekanikere, der står klar til at give din motorcykel den bedste behandling, hvad end det handler om almindelig vedligeholdelse eller en kompleks reparation.

Timepriser motorcykelværksted:

Motorcykel: 660,- DKK. inkl. moms

Vi tilbyder følgende services af MC

Vinteropbevaring af din motorcykel

Det er ikke alle der har plads til at have sin motorcykel stående vinteren over. Fortvivl ej – hos Au2hjul passer vi på din MC hele vinteren.

Det er vigtigt, at en motorcykel kan stå opbevaret fuldstændigt sikkert og tørt igennem hele vinteren, der ofte byder på koldt og vådt vejr. Vores opbevaringslokaler er varme og tørre, og vi har også plads til din motorcykel i vinterhalvåret.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 86 44 00 44 eller skriv til os herunder

100% Autotjek

100% Autotjek er et landsdækkende netværk på over 190 frie og certificerede bilforhandlere. Alle forhandlere lever op til en række særlige krav for at være en del af netværket.

100% Autotjek kan anses som et kvalitetsstempel inden for autobranchen, da samarbejdet er skabt for at skabe tryghed. Hos Au2hjul i Randers er vi en del af 100% Autotjek, da vi ønsker at øge din sikkerhed og tryghed som kunde hos os.

Dansk Bilbrancheråd

Hos Au2hjul er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd, som er den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Organisationen består af medlemmer, som typisk er små eller mellemstore virksomheder med få ansatte, men tæller også større virksomheder og kæder.

Fælles for medlemmerne er, at de er professionelle fagfolk, som leverer kvalitetsarbejde. Det er derfor din garanti og tryghed for, at du handler med en professionel og troværdig bilforhandler. Du kan derfor være helt tryg ved at købe din næste bil hos os.

Åbningstider

Julen 2023

den 23. dec
den 24. dec
den 25. dec
den 26. dec
den 27. dec
den 28. dec
den 29. dec
den 30. dec
den 31. dec
den 01. dec

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
07.30 – 17.00
07.30 – 17.00
07.30 – 14.00
Lukket
Lukket
Lukket

Åbningstider i påsen

Kun gældende for salgsafdelingen

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 13:00
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris