Au2hjul søger en mekaniker/tekniker

Ive-Car el kabinescooter

Hvis du er på udkig efter et økonomisk køretøj, der kan tage dig sikkert og komfortabelt fra A til B, er en Ive-Car el kabinescooter et godt valg. Kabinescooteren er en praktisk og funktionel lille sag, der byder på mange fordele for dig, der leder efter et alternativ til cyklen eller den klassiske scooter.

Du kan købe din nye el- kabinescooter her hos Au2hjul, hvor vi har samlet vores udvalg af de forskellige modeller lige her på siden. Her finder du flere forskellige muligheder, når det kommer til både fart og rækkevide, og du kan derfor helt sikkert finde en kabinescooter, der passer til dine behov.

Hvad er en Ive-Car el kabinescooter?

En Ive-Car el kabinescooter er en scooter med en sikker og komfortabel kabine. Dertil får du en stærk elmotor, der giver dig en god brændstoføkonomi, mens scooterens tre hjul giver dig masser af stabilitet og sikkerhed på vejene – også i regn og slud.

ivecar.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Ive-Car importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Au2hjul. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk

Sikkerhed og komfort hele dagen

Når du kører rundt i din Ive-Car el kabinescooter, skal du aldrig igen bekymre dig om at finde regntøj og gummistøvler frem fra skabet, når du skal ud at køre. Du kan nemlig sidde trygt og sikkert inde i din varme kabine, hvor du kan være helt sikker på, at hverken regn eller blæst har adgang.

Derfor kommer du altid varm og tørskoet frem med din nyindkøbte el-kabinescooter, mens kabinens komfortable sæde gør det til en fryd at køre rundt dagen lang.

Lang rækkevidde giver dig mange muligheder

Selvom en Ive-Car el kabinescooter kræver opladning med jævne mellemrum, får du alligevel masser af fleksibilitet i det daglige. En Ive-Car el kabinescooter kommer nemlig med et batteri, der giver dig en rækkevidde på helt op til 109 km pr opladning, hvilket giver dig rig mulighed for at komme rundt til diverse aktiviteter – også selvom du bor på landet.

Støjsvag og miljøvenlig

En el-kabinescooter er en grøn løsning, der med sin støjsvage elmotor ikke vil forstyrre dine naboer. Elmotoren udleder hverken støj eller sort os, der skaber forurening, mens du på samme tid slipper for at bidrage unødvendigt meget til den globale opvarmning.

Derfor er en Ive-Car el kabinescooter et miljørigtigt valg, der både er godt for det store klima og luftkvaliteten i byen.

Tag familien med på tur

Hvis du har børn eller gode venner, der gerne vil med ud og køre, er en Ive-Car el kabinescooter et godt valg. Kabinen indeholder nemlig plads til en ekstra person, så du kan hente barn eller tage på familiebesøg med din partner uden at opleve pladsmangel.

Modeller

De forskellige modeller kommer til forskellige priser, så du kan vælge en Ive-Car el kabinescooter, der passer til netop dit budget og dine behov.

Kan mindre gøre det? Udover Ive-car el kabinescooter med en rækkevidde på helt op til 109 km pr.opladning, så kan du spare penge ved at vælge en model med et mindre batteri. 

Med eller uden kørekort?

Hvis du har et kørekort til enten bil eller motorcykel, kan du købe en Ive-Car el kabinescooter med en hastighed på 45 km/t. Du kan dog også vælge en model, der kun kan køre 30 km/t, som lovligt kan betjenes af dig, der ikke har noget kørekort – så længe du er over 18.

Er du under 18 men over 16, kan du køre på en Ive-Car el kabinescooter med et helt normalt scooterkørekort. læs mere om kørekortregler for kabinescooter her.

Bestil en prøvetur i dag

Udfyld formularen for bestilling af prøvetur, så kontakter vi dig hurtigst muligt for aftale om tidspunkt.
Du er også velkommen til at ringe til os, på telefon 86 44 00 44

Åbningstider

Salgsafdelingen - Åbningstider i hele juli

Mandag – Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

07.30 – 16.00
07.30 – 14.00
Efter aftale
Efter aftale

Salgsafdelingen - Åbningstider i august
Uge 31

Mandag – Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

31. juli – 3. august
4. august
5. august
6. august

07.30 – 16.00
07.30 – 14.00
Efter aftale
Efter aftale

Uge 32

Mandag – Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

7. – 10. august
11. august
12. august
13. august

07.30 – 16.00
07.30 – 14.00
Efter aftale
Efter aftale

I resten august (fra uge 33) er vores åbningstider igen som normalt

Åbningstider i påsen

Kun gældende for salgsafdelingen

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 13:00
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris