I forbindelse med Pinse holder vi lukket mandag den 20. maj

HUSK SOMMERDÆK

Har du sommerdæk fra sidste år? Så dette forårstip bestemt noget for dig!

AU2HJUL SÆTTER FOKUS PÅ SOMMERDÆK

Dækservice i Østjylland
Når sne og slud igen bliver erstattet af lunere vejr, solskin og varmere veje, er det tid til sommerdæk (helt nøjagtigt når temperaturen igen er over 7 grader). Hos Au2hjul har vi mange års erfaring med skift af dæk og kan hurtigt gøre bilen klar til en ny sæson, imens du nyder en kop kaffe i vores ventelounge.

Sommerdæk er vigtigt for din sikkerhed, benzinøkonomi og ikke mindst for mindre slid på dine vinterdæk.

Hvorfor sommerdæk?
I vinterhalvåret er der stor fokus på at få skiftet fra sommer- til vinterdæk, men for nogle kan det være fristende ”bare” at beholde vinterdækkene på når der skal skiftes tilbage til sommerdæk. Der er dog mange gode grunde til, at skifte. Teknisk set er vinterdæk lavet af et blødere gummi end sommerdæk.

En væsentlig grund til hjulskifte er, at sommerdæk har en mindre bremselængde end vinterdæk på tør vej. Dette giver en større sikkerhed i trafikken for dig selv og dine medtrafikanter.

Sommerdæk slides heller ikke nær så hurtigt som vinterdæk. Vinterdæk slides 20 procent hurtigere end sommerdæk, så at skifte til sommerdæk betyder også at dine vinterdæk holder længere.

En anden væsentlig grund er benzinøkonomien. Da vinterdæk som sagt er lavet af blødere gummi, har de også en langt større friktion. Den større friktion betyder samtidigt, at bilen bruger mere benzin pr. kørt kilometer på vinterdæk end på sommerdæk. Dækkenes rullemodstand står faktisk for hele 20 procent af bilens brændstofforbrug.

Hos Au2hjul koster et hjulskifte: 300 DKK
Inkl. Opbevaring af vinterdæk: 500 DKK
Vask af hjul inden opbevaring: Stålfælge: 100 DKK / Alufælge: 150 DKK
Vi anbefaler at du læser vores artikel omkring hjulvask og hvorfor det er en god ide – klik her


Kontakt os i dag ?
At skifte til sommerdæk er vigtigt for dig, din bil og trafiksikkerheden. Vi anbefaler derfor at skifte til sommerdæk – også selvom, du ikke kører særlig meget. Har du spørgsmål eller vil du booke en tid, kan du kontakte os på: Tlf. 8644 0044 eller E-mail: kontakt@au2hjul.dk

Åbningstider

Julen 2023

den 23. dec
den 24. dec
den 25. dec
den 26. dec
den 27. dec
den 28. dec
den 29. dec
den 30. dec
den 31. dec
den 01. dec

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
07.30 – 17.00
07.30 – 17.00
07.30 – 14.00
Lukket
Lukket
Lukket

Åbningstider i påsen

Kun gældende for salgsafdelingen

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Lukket
Lukket
Lukket
10:00 – 13:00
Lukket

Book prøvetur

Beregn byttepris